BEMER mágnesterápia

A BEMER mágnesterápia alapja egy kulcsfontosságú tudományos megállapítás. Szervezetünk egyik legfontosabb és mindent behálózó része a mikrocirkuláció. A mikrokeringés az emberi vérképzés legfontosabb eleme, amely a véredényekben lévő szerteágazó mikro hálózatban megy végbe.
Feladatai:
-ellátja oxigénnel a szöveteket és a szerveket, -a tápanyagellátást biztosítja, -elszállítja az anyagcsere végtermékét, -aktivizálja az immunrendszert
A mikrocirkulációban beállt zavarok során a sejtek hamarabb öregszenek, ez betegségek kiváltója lehet, illetve negatív hatással van az általánosközérzetünkre, depresszió, alvászavar alakulhat ki. A mikrocirkuláció természetesen az idő előrehaladtával romlik, de az egészségtelenéletmód, a káros környezeti hatások, a rossz szokások is felgyorsítják ezt a olyamatot. A BEMER mágnesterápia képes helyreállítani a mikrokeringést.
A BEMER-technológia a sejtszintű keringést befolyásolja célzott ingerekkel.
Bemer kezelés
A mikrokeringésben az oxigént szállító 5-8 mm átmérőjű vörösvértesteknek nagyjából ugyanilyen volumenű fix artériákon kell keresztüljutniuk. Amennyiben nincs megfelelő folyadéknyomás és sejtrugalmasság, akkor a vértestek összetorlódnak és szilárd testként viselkedve elzárják a táplálás lehetőségétől a mikroedény további részein elhelyezkedő szöveteket. Ez könnyen szemléltethető azzal, ha kinyitva lefelé fordítjuk a ketchupos flakont és várjuk az eredményt. Nem sok minden történik, csak akkor jön ki a tartalma, ha összenyomjuk az oldalát, vagy energiát adunk neki.
A BEMER készülék pontosan ezt az energiát közvetíti a szervezetnek, mégpedig olyan 300-500 mikrotesla adagban, ami a természetes öldenergiának felel meg.

How to design your own website - Get now